Solarcentrum Veendam
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zonnepanelen

Uiterst efficiënte modules

Veel daken bieden weinig ruimte voor de plaatsing van zonnecelsystemen. Dus hoe efficiënter de zonnecelmodule, des te hoger de oppervlakte-effectiviteit van het hele systeem.

Gegarandeerd 6,7% meer vermogen

Gewoonlijk geldt in deze industrie een garantie van 90% van het vermogen gedurende tien jaar en 80% gedurende vijfentwintig jaar. Voor systeemexploitanten is een constante prestatie van zonnecelmodules echter minstens zo belangrijk als hoge output.

Uitstekende prestaties bij weinig licht

Zonnecelmodules moeten optimaal vermogen leveren om ook op bewolkte dagen voor hoog rendement te kunnen zorgen. Dankzij het intelligente celontwerp en de inzet van hoogtransparant zonneglas leveren de zonnecelmodules uitstekende prestaties bij weinig licht. Dit zorgt voor maximaal vermogen onder alle weersomstandigheden.
Uw voordeel: constante, hoge prestaties van uw zonnecelsysteem ongeacht de weersomstandigheden.

Omvormer laten installeren

De omvormer is het hart van een zonnepaneleninstallatie. De omvormer zorgt ervoor dat de gelijkstroom die de zonnepanelen opwekt wordt omgezet in bruikbare wisselstroom voor het elektriciteitsnet. SMA is marktleider op het gebied van zonne-energie omvormers. Met SMA kiezen we voor Duitse topkwaliteit. SMA levert een hele brede reeks omvormers. Hierdoor is er voor elke configuratie een passende SMA-omvormer beschikbaar.

Wij werken uitsluitend met A-merken (onder andere Duits fabrikaat Bauer, Talesun, Yingli).

Offerte zonnepanelen

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen aan of neem eerst een kijkje bij door ons gerealiseerde projecten.

 

0598 361420

 Duurzame          energie voor    iedereen bereikbaar.

Contact Solarcentrum Veendam

Zonne-energie project

Werkgebied Solarcentrum Veendam

schadu

Zonne-energie projecten Annen

Zonne-energie project Veendam

Voordelen zonnepanelen en zonne-energie

Duurzaam, milieuvriendelijk, onderhoudsarm en geruisloos. Met zonnepanelen kunt u op termijn geld besparen, bent u minder afhankelijk van uw energieleverancier en stijgt uw woning in waarde.

Meer voordelen?

Project: Muntendam

Zonnepanelen Muntendam

Op bovenstaande afbeelding ziet u een project in Muntendam aan de Domela Nieuwenhuisweg. Bij dit project zijn 12 Mono kristallijne panelen gemonteerd van Suntech. Deze panelen hebben een vermogen van 245 Wp in combinatie met een SMA SB3000 TL omvormer.

Meer projecten

Contactgegevens

Solarcentrum Veendam
Demeterlaan 4
9641 ML VEENDAM
info@solarcentrumveendam.nl
0598 361420

Solarcentrum Veendam

 

Nu geen BTW op aanschaf zonnepanelen. Uw voordeel: 21%

Zonne-energie

Wat zeggen onze klanten?

“Sinds kort maken we gebruik van de zonnepanelen van Solarcentrum Veendam. Ze waren snel geleverd en snel geplaatst. Bedankt voor de fijne samenwerking”

- P. Pepping

Project: Wildervank

Zonnepanelen Wildervank

Hier ziet u een project van ons in Wildervank aan de Nulwijkskade. Het project bevat een systeem op een garage. Op dit garagedak zijn 12 zonnepanelen van Suntech gemonteerd. Deze zonnepanelen hebben een vermogen van 195 Wp in combinatie met een SMA SB2100 TL.

Meer projecten

Veel gestelde vragen

Offerte  op maat

Rekenvoorbeeld

Rekenvoorbeeld
Offerte zonnepanelen aanvragen
Solarcentrum Veendam
Veel gestelde vragen