Solarcentrum Veendam
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zonnepanelen laten installeren in Winschoten

Voor zonnepanelen in Winschoten moet u bij Solarcentrum zijn. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste zonnepaneleninstallatie. Duurzame zonneenergie voor iedereen bereikbaar, dat is ons motto! Lees dus nog even verder als u ook minder afhankelijk wilt zijn van uw energieleverancier.

Solarcentrum: Uw totaaloplossing voor zonnepanelen in Winschoten!

Met de stijgende energieprijzen zijn zonnepanelen voor zowel particulier als zakelijk interessant. Wij kunnen u adviseren in de juiste installatie die bij u past. Vervolgens kunnen wij ook de volledige montage voor u regelen. Wij installeren de gewenste installatie en zorgen ervoor dat u achterblijft met een werkende zonnepaneleninstallatie.

Kosten van zonnepanelen in Winschoten

Een investering in zonnepanelen lijkt een ingewikkeld proces, maar gelukkig valt dat reuze mee en wordt de aanschaf steeds makkelijker. Laat u adviseren door Solarcentrum Veendam zodat u spoedig zelf ook kunt beginnen met besparen. Om uw (zonnige) investering rendabel te maken zullen wij u voorzien van duidelijk advies en het waar maken van uw wensen. Kijk vooral ook eens naar onze rekenhulp en onze lijst van veel gestelde vragen.

Wij bieden u dus een totaaloplossing in zonnepanelen! 

Waarom Solarcentrum Veendam BTW voordeel zonnepanelen

Offerte voor zonnepanelen op locatie in Winschoten

Wij komen graag bij u langs om het beste beeld te krijgen van uw wensen. Zo kunnen we alles op uw situatie afstemmen en de beste offerte opstellen! Naast Winschoten komen we ook graag langs in bijvoorbeeld Assen, Groningen of Hoogezand. Neem vandaag nog contact met ons op, we vertellen u graag meer!

Contact met ons opnemen  Online al de offerte aanvragen

0598 361420

 Duurzame          energie voor    iedereen bereikbaar.

Contact Solarcentrum Veendam

Zonne-energie project

Werkgebied Solarcentrum Veendam

schadu

Zonne-energie projecten Annen

Zonne-energie project Veendam

Voordelen zonnepanelen en zonne-energie

Duurzaam, milieuvriendelijk, onderhoudsarm en geruisloos. Met zonnepanelen kunt u op termijn geld besparen, bent u minder afhankelijk van uw energieleverancier en stijgt uw woning in waarde.

Meer voordelen?

Project: Muntendam

Zonnepanelen Muntendam

Op bovenstaande afbeelding ziet u een project in Muntendam aan de Domela Nieuwenhuisweg. Bij dit project zijn 12 Mono kristallijne panelen gemonteerd van Suntech. Deze panelen hebben een vermogen van 245 Wp in combinatie met een SMA SB3000 TL omvormer.

Meer projecten

Contactgegevens

Solarcentrum Veendam
Demeterlaan 4
9641 ML VEENDAM
info@solarcentrumveendam.nl
0598 361420

Solarcentrum Veendam

 

Nu geen BTW op aanschaf zonnepanelen. Uw voordeel: 21%

Zonne-energie

Wat zeggen onze klanten?

“Sinds kort maken we gebruik van de zonnepanelen van Solarcentrum Veendam. Ze waren snel geleverd en snel geplaatst. Bedankt voor de fijne samenwerking”

- P. Pepping

Project: Wildervank

Zonnepanelen Wildervank

Hier ziet u een project van ons in Wildervank aan de Nulwijkskade. Het project bevat een systeem op een garage. Op dit garagedak zijn 12 zonnepanelen van Suntech gemonteerd. Deze zonnepanelen hebben een vermogen van 195 Wp in combinatie met een SMA SB2100 TL.

Meer projecten

Veel gestelde vragen

Offerte  op maat

Rekenvoorbeeld

Rekenvoorbeeld
Offerte zonnepanelen aanvragen
Solarcentrum Veendam
Veel gestelde vragen