Solarcentrum Veendam
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zonnepanelen in Veendam bij Solarcentrum

Vraagt u zich af of zonnepanelen wel handig zijn in Veendam? Geen probleem, zelfs in Veendam kunt u ervoor kiezen om zonnepanelen te laten installeren. Bij zonnepanelen hoeft er geen direct zonlicht op te vallen maar tegenwoordig wordt er ook stroom opgewekt als het bewolkt buiten is.

Kiezen voor zonne-energie

Kiest u voor zonnepanelen? Dan gaat u al snel genieten van een aantal voordelen

Wij hebben al vele projecten gedaan en hierdoor ook veel ervaring in het zetten van zonnepanelen. U kunt hier een aantal van onze projecten terug vinden.

Van installatie tot extra euro’s

Om zonlicht uit uw stopcontact te kunnen halen is er meer nodig dan alleen zonnepanelen op het dak. De zonnepanelen maken onder andere gebruik van een omvormer. De omvormer is het hart van de zonnepaneleninstallatie en zorgt ervoor dat de zogenaamde gelijkstroom wordt omgezet in bruikbare wisselstoom. Uiteraard leggen wij van Solarcentrum Veendam u uit hoe het proces werkt en hoe het installeren verloopt. Zo bent u altijd op de hoogte van de status tijdens en na het aankoopproces en gaat u al snel genieten van extra euro’s op uw bankrekening.

Zonnepanelen voor iedereen

Door ontwikkelingen wordt de levensduur van zonnepanelen steeds langer en het rendement steeds gunstiger. En met nu al een gemiddelde levensduur van 25 jaar zijn dat alleen maar positieve vooruitzichten. Naast een erg aantrekkelijke investering zijn zonnepanelen ook nog eens een investering die weinig onderhoud vraagt. Met een speciale zelfreinigende coating spoelen zij schoon bij regenval en glijdt sneeuw er in de winter direct vanaf.

U kunt dus ieder moment van het jaar genieten van uw eigen stroom opgewekt in het mooie Veendam. Bent u al overtuigd? Neem dan snel en gemakkelijk contact met ons op.

Offerte aanvragen

0598 361420

 Duurzame          energie voor    iedereen bereikbaar.

Contact Solarcentrum Veendam

Zonne-energie project

Werkgebied Solarcentrum Veendam

schadu

Zonne-energie projecten Annen

Zonne-energie project Veendam

Voordelen zonnepanelen en zonne-energie

Duurzaam, milieuvriendelijk, onderhoudsarm en geruisloos. Met zonnepanelen kunt u op termijn geld besparen, bent u minder afhankelijk van uw energieleverancier en stijgt uw woning in waarde.

Meer voordelen?

Project: Muntendam

Zonnepanelen Muntendam

Op bovenstaande afbeelding ziet u een project in Muntendam aan de Domela Nieuwenhuisweg. Bij dit project zijn 12 Mono kristallijne panelen gemonteerd van Suntech. Deze panelen hebben een vermogen van 245 Wp in combinatie met een SMA SB3000 TL omvormer.

Meer projecten

Contactgegevens

Solarcentrum Veendam
Demeterlaan 4
9641 ML VEENDAM
info@solarcentrumveendam.nl
0598 361420

Solarcentrum Veendam

 

Nu geen BTW op aanschaf zonnepanelen. Uw voordeel: 21%

Zonne-energie

Wat zeggen onze klanten?

“Sinds kort maken we gebruik van de zonnepanelen van Solarcentrum Veendam. Ze waren snel geleverd en snel geplaatst. Bedankt voor de fijne samenwerking”

- P. Pepping

Project: Wildervank

Zonnepanelen Wildervank

Hier ziet u een project van ons in Wildervank aan de Nulwijkskade. Het project bevat een systeem op een garage. Op dit garagedak zijn 12 zonnepanelen van Suntech gemonteerd. Deze zonnepanelen hebben een vermogen van 195 Wp in combinatie met een SMA SB2100 TL.

Meer projecten

Veel gestelde vragen

Offerte  op maat

Rekenvoorbeeld

Rekenvoorbeeld
Offerte zonnepanelen aanvragen
Solarcentrum Veendam
Veel gestelde vragen