Solarcentrum Veendam
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zonnepanelen Groningen | Duurzame energie

Solarcentrum Veendam helpt u aan zonne-energie in Groningen

Wist u dat zonnepanelen tegenwoordig geen direct zonlicht nodig hebben om te werken? Natuurlijk is de opbrengst het hoogst bij helder licht, maar de techniek is in de afgelopen jaren zo verbeterd dat  er zelfs op een bewolkte dag voldoende energie voor uw huis geproduceerd wordt. Dus geen zorgen: ook uw huis in Groningen is erg geschikt voor zonnepanelen.

Kosten van zonnepanelen in Groningen

Een investering in zonnepanelen lijkt een ingewikkeld proces, maar gelukkig valt dat reuze mee en wordt de aanschaf steeds makkelijker. Laat u adviseren door Solarcentrum Veendam zodat u spoedig zelf ook kunt beginnen met besparen. Om uw (zonnige) investering rendabel te maken zullen wij u voorzien van duidelijk advies en het waar maken van uw wensen. Kijk vooral ook eens naar onze rekenhulp en onze lijst van veel gestelde vragen.

Wat zijn de voordelen van zonne-energie?

Er zijn ontzettend veel redenen om voor zonnepanelen te kiezen. Hier hebben wij een aantal van de grootste voordelen van zonnepanelen voor u op een rijtje gezet. Want ook in Groningen valt er winst te behalen door het installeren van zonnepanelen. Als u zonnepanelen installeert:

Solarcentrum: installateur van zonnepanelen in Groningen

Solarcentrum Veendam help u graag met uw zonnepanelen, daarom installeren wij zonnepanelen in heel Groningen. Zonnepanelen hebben tegenwoordig een gemiddelde levensduur van 25 jaar. Door ontwikkelingen wordt deze levensduur steeds langer en het rendement dus steeds gunstiger. Naast een erg aantrekkelijke investering zijn zonnepanelen ook nog eens een investering die weinig onderhoud vragen. Door de speciale zelfreinigende coating spoelen zij schoon bij regenval en glijdt sneeuw er direct af.

Waarom Solarcentrum Veendam BTW voordeel zonnepanelen

Om daadwerkelijk het zonlicht uit uw stopcontact te kunnen halen is er meer nodig dan alleen zonnepanelen. Hierbij is onder andere een omvormer nodig. Dit is het hart van de zonnepaneleninstallatie en zorgt ervoor dat de gelijkstroom wordt omgezet in bruikbare wisselstoom. Uiteraard leggen wij van Solarcentrum Veendam u uit hoe het proces werkt en hoe het installeren verloopt. Zo bent u altijd op de hoogte van de status tijdens en na het aankoopproces en gaat u al snel genieten van extra euro’s op uw bankrekening.

Zonnepanelen subsidies in Groningen

Hoewel er op dit moment helaas geen subsidie vanuit de overheid komen bij aanschaf van zonnepanelen zijn er per gemeente soms wel mogelijkheden. Om te kijken wat er voor u mogelijk is kunt u de Energiesubsidiewijzer raadplegen. Ook kunt u 21% BTW terug vragen! Het terugvragen van BTW door particulieren kan via de BTW centrale.

Zonnen panelen in Groningen installeren? Wij helpen u graag!

U kunt dus in elk jaargetijden genieten van uw eigen stroom gemaakt in Groningen. Direct actie ondernemer en spoedig gaan verdienen? Neem dan gemakkelijk contact met ons op en vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

0598 361420

 Duurzame          energie voor    iedereen bereikbaar.

Contact Solarcentrum Veendam

Zonne-energie project

Werkgebied Solarcentrum Veendam

schadu

Zonne-energie projecten Annen

Zonne-energie project Veendam

Voordelen zonnepanelen en zonne-energie

Duurzaam, milieuvriendelijk, onderhoudsarm en geruisloos. Met zonnepanelen kunt u op termijn geld besparen, bent u minder afhankelijk van uw energieleverancier en stijgt uw woning in waarde.

Meer voordelen?

Project: Muntendam

Zonnepanelen Muntendam

Op bovenstaande afbeelding ziet u een project in Muntendam aan de Domela Nieuwenhuisweg. Bij dit project zijn 12 Mono kristallijne panelen gemonteerd van Suntech. Deze panelen hebben een vermogen van 245 Wp in combinatie met een SMA SB3000 TL omvormer.

Meer projecten

Contactgegevens

Solarcentrum Veendam
Demeterlaan 4
9641 ML VEENDAM
info@solarcentrumveendam.nl
0598 361420

Solarcentrum Veendam

 

Nu geen BTW op aanschaf zonnepanelen. Uw voordeel: 21%

Zonne-energie

Wat zeggen onze klanten?

“Sinds kort maken we gebruik van de zonnepanelen van Solarcentrum Veendam. Ze waren snel geleverd en snel geplaatst. Bedankt voor de fijne samenwerking”

- P. Pepping

Project: Wildervank

Zonnepanelen Wildervank

Hier ziet u een project van ons in Wildervank aan de Nulwijkskade. Het project bevat een systeem op een garage. Op dit garagedak zijn 12 zonnepanelen van Suntech gemonteerd. Deze zonnepanelen hebben een vermogen van 195 Wp in combinatie met een SMA SB2100 TL.

Meer projecten

Veel gestelde vragen

Offerte  op maat

Rekenvoorbeeld

Rekenvoorbeeld
Offerte zonnepanelen aanvragen
Solarcentrum Veendam
Veel gestelde vragen