Solarcentrum Veendam
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zonnepanelen Assen

Solarcentrum Veendam helpt u aan zonne-energie

Zonnepanelen bestaan al een aantal jaar. Veel mensen vragen zich af of Nederland wel een geschikt land is voor zonne-energie. Want hoeveel zon schijnt hier nou helemaal? Geen zorgen: ook uw huis in Assen is geschikt voor zonnepanelen. Zelfs bij geen direct zonlicht wordt tegenwoordig stroom opgewekt. Natuurlijk is de opbrengst het hoogst bij helder licht, maar de techniek is in de afgelopen jaren zo verbeterd dat er zelfs op een bewolkte dag voldoende zonne-energie voor uw huis geproduceerd wordt. 

Zonnepanelen voor uw groene energie

Het aanschaffen en installeren van zonnepanelen is wel even een klusje en lijkt een grote opgave. Gelukkig valt dat reuze mee en wordt de aanschaf steeds gemakkelijker en de investering steeds behapbaarder. Heel graag adviseren de medewerkers van Solarcentrum Veendam u vooraf en tijdens het proces zodat u zelf ook kunt beginnen met besparen. Om uw (zonnige) investering rendabel te maken zullen wij u voorzien van duidelijk advies en zorgen we dat uw wensen werkelijkheid worden. Eerst even zelf wat research doen? Kijk dan vooral ook eens naar onze rekenhulp en onze lijst van veel gestelde vragen.

Kiezen voor zonne-energie

Kiest u voor zonnepanelen? Dan gaat u al snel genieten van een aantal voordelen.

Van installatie tot extra euro’s

Om zonlicht uit uw stopcontact te kunnen halen is er meer nodig dan alleen zonnepanelen op het dak. De zonnepanelen maken onder andere gebruik van een omvormer. De omvormer is het hart van de zonnepaneleninstallatie en zorgt ervoor dat de zogenaamde gelijkstroom wordt omgezet in bruikbare wisselstoom. Uiteraard leggen wij van Solarcentrum Veendam u uit hoe het proces werkt en hoe het installeren verloopt. Zo bent u altijd op de hoogte van de status tijdens en na het aankoopproces en gaat u al snel genieten van extra euro’s op uw bankrekening.

Zonnepanelen voor iedereen

Door ontwikkelingen wordt de levensduur van zonnepanelen steeds langer en het rendement steeds gunstiger. En met nu al een gemiddelde levensduur van 25 jaar zijn dat alleen maar positieve vooruitzichten. Naast een erg aantrekkelijke investering zijn zonnepanelen ook nog eens een investering die weinig onderhoud vraagt. Met een speciale zelfreinigende coating spoelen zij schoon bij regenval en glijdt sneeuw er in de winter direct vanaf. U kunt dus ieder moment van het jaar genieten van uw eigen stroom opgewekt in het mooie Assen. Bent u al overtuigd? Neem dan snel en gemakkelijk contact met ons op.

Offerte aanvragen

Offerte op locatie

We komen graag bij u langs om een passende offerte voor u op te stellen. Op locatie kunnen we precies aan u vertellen wat voor u de beste keuze is. Want zonnepanelen zijn natuurlijk maatwerk. Of u in Hoogezand, VeendamAssen of Groningen woont, Solarcentrum Veendam is de partner voor u om zonnepanelen te plaatsen.

0598 361420

 Duurzame          energie voor    iedereen bereikbaar.

Contact Solarcentrum Veendam

Zonne-energie project

Werkgebied Solarcentrum Veendam

schadu

Zonne-energie projecten Annen

Zonne-energie project Veendam

Voordelen zonnepanelen en zonne-energie

Duurzaam, milieuvriendelijk, onderhoudsarm en geruisloos. Met zonnepanelen kunt u op termijn geld besparen, bent u minder afhankelijk van uw energieleverancier en stijgt uw woning in waarde.

Meer voordelen?

Project: Muntendam

Zonnepanelen Muntendam

Op bovenstaande afbeelding ziet u een project in Muntendam aan de Domela Nieuwenhuisweg. Bij dit project zijn 12 Mono kristallijne panelen gemonteerd van Suntech. Deze panelen hebben een vermogen van 245 Wp in combinatie met een SMA SB3000 TL omvormer.

Meer projecten

Contactgegevens

Solarcentrum Veendam
Demeterlaan 4
9641 ML VEENDAM
info@solarcentrumveendam.nl
0598 361420

Solarcentrum Veendam

 

Nu geen BTW op aanschaf zonnepanelen. Uw voordeel: 21%

Zonne-energie

Wat zeggen onze klanten?

“Sinds kort maken we gebruik van de zonnepanelen van Solarcentrum Veendam. Ze waren snel geleverd en snel geplaatst. Bedankt voor de fijne samenwerking”

- P. Pepping

Project: Wildervank

Zonnepanelen Wildervank

Hier ziet u een project van ons in Wildervank aan de Nulwijkskade. Het project bevat een systeem op een garage. Op dit garagedak zijn 12 zonnepanelen van Suntech gemonteerd. Deze zonnepanelen hebben een vermogen van 195 Wp in combinatie met een SMA SB2100 TL.

Meer projecten

Veel gestelde vragen

Offerte  op maat

Rekenvoorbeeld

Rekenvoorbeeld
Offerte zonnepanelen aanvragen
Solarcentrum Veendam
Veel gestelde vragen