Solarcentrum Veendam
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voordelen zonnepanelen en zonne-energie

Voordelen zonnepanelen en zonne-energie

vinkjeGeld besparen

Het grootste voordeel van zonne-energie is natuurlijk dat het u op termijn geld gaat besparen. Wanneer dit gaat gebeuren is afhankelijk van de terugverdientijd van de installatie. De terugverdientijd is in iedere situatie anders. Laat u hier in een persoonlijk advies over zonnepanelen informeren.

vinkjeMilieuvriendelijk

Zonne-energie is milieuvriendelijk. Het is een natuurlijke onuitputtelijke bron: geen productie van CO2. Bij de productie van stroom uit het elektriciteitsnet gaat 60% van de energie verloren in de vorm van warmte. Zonne-energie verbruikt dus geen fossiele energie.
Onderhoudsarm

vinkjeZonne-energie is onderhoudsarm

Doordat er geen bewegende delen in de installatie zitten. Wel is het belangrijk dat het oppervlak van de zonnepanelen schoon blijft voor een optimaal rendement. Zelfreinigende coatings zorgen ervoor dat het oppervlak gereinigd wordt door de weerselementen zelf.

vinkjeGeruisloos

Zonne-energie is geruisloos. Het enige geluid dat ontstaat is van de koelvin van de omvormer. De omvormer wordt in de meeste gevallen op een plaats gemonteerd, waar dit geluid niet storend is. Tevens draait de koelvin niet als er geen stroom wordt opgewekt. Dus ‘s nachts is er geen geluid.

vinkjeMinder afhankelijk van energieleverancier

U bent minder afhankelijk van een energieleverancier bij het gebruik van zonnepanelen. Daarmee heeft u minder last van prijsstijgingen van de energieleveranciers. De toekomstverwachting is dat de energieprijzen 6 tot 7% per jaar zullen gaan stijgen. Door (gedeeltelijk) in uw eigen energiebehoefte te voorzien heeft u nauwelijks last van deze stijgingen. Des te hoger de stijging, des te meer voordeel u heeft met zonnepanelen.

vinkjeDuurzaam

Zonne-energie is duurzaam. Er is al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van zonne-energie en is daardoor een bewezen technologie. Het resultaat hiervan is, dat de huidige installaties 35 tot 40 jaar meegaan.

vinkjeOveral toepasbaar met licht

Zonne-energie is overal toepasbaar, zolang er maar licht is. Autonome systemen zijn systemen met een accu. Deze systemen zijn ideaal voor plaatsen waar geen elektriciteit is. Ze vinden hun toepassing op boten, campers, caravans, straatverlichting e.d.

vinkjeWaardestijging woning

Door het installeren van zonnepanelen op uw dak stijgt uw woning in waarde. Zonne-energie geeft een lager energieverbruik via het elektriciteitsnet. Dit kan ertoe bijdragen dat het energielabel van uw woning naar beneden gaat.

vinkjeInstallatie zonder vergunning

Zonnepanelen mogen zonder vergunning worden geïnstalleerd. Woont u in een pand dat onder monumentenzorg valt of een beschermd dorpsgezicht heeft, vraag dan bij uw lokale overheid wat de beperkingen zijn.

 

Offerte zonnepanelen

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen aan of neem eerst een kijkje bij door ons gerealiseerde projecten.

 

0598 361420

 Duurzame          energie voor    iedereen bereikbaar.

Contact Solarcentrum Veendam

Zonne-energie project

Werkgebied Solarcentrum Veendam

schadu

Zonne-energie projecten Annen

Zonne-energie project Veendam

Voordelen zonnepanelen en zonne-energie

Duurzaam, milieuvriendelijk, onderhoudsarm en geruisloos. Met zonnepanelen kunt u op termijn geld besparen, bent u minder afhankelijk van uw energieleverancier en stijgt uw woning in waarde.

Meer voordelen?

Project: Muntendam

Zonnepanelen Muntendam

Op bovenstaande afbeelding ziet u een project in Muntendam aan de Domela Nieuwenhuisweg. Bij dit project zijn 12 Mono kristallijne panelen gemonteerd van Suntech. Deze panelen hebben een vermogen van 245 Wp in combinatie met een SMA SB3000 TL omvormer.

Meer projecten

Contactgegevens

Solarcentrum Veendam
Demeterlaan 4
9641 ML VEENDAM
info@solarcentrumveendam.nl
0598 361420

Solarcentrum Veendam

 

Nu geen BTW op aanschaf zonnepanelen. Uw voordeel: 21%

Zonne-energie

Wat zeggen onze klanten?

“Sinds kort maken we gebruik van de zonnepanelen van Solarcentrum Veendam. Ze waren snel geleverd en snel geplaatst. Bedankt voor de fijne samenwerking”

- P. Pepping

Project: Wildervank

Zonnepanelen Wildervank

Hier ziet u een project van ons in Wildervank aan de Nulwijkskade. Het project bevat een systeem op een garage. Op dit garagedak zijn 12 zonnepanelen van Suntech gemonteerd. Deze zonnepanelen hebben een vermogen van 195 Wp in combinatie met een SMA SB2100 TL.

Meer projecten

Veel gestelde vragen

Offerte  op maat

Rekenvoorbeeld

Rekenvoorbeeld
Offerte zonnepanelen aanvragen
Solarcentrum Veendam
Veel gestelde vragen